Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

talk-talk

inte att jag glömde er
snarare jag gömde er
i en skitig liten ficka av mitt hjärta

ett av hundra

(inga fel med det min vän
ingen nämnde någonsin

innan/svälj
efteråt/själv)

nånting har lossnat jag saknar en del
känner det skaver nåt måste va fel

härligt härligt
men farligt farligt
tur nog lagligt
lite oförsvarligt




Övriga genrer av ruddy good
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-04 02:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ruddy good