Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solur

Som solur de stod där
och räknade tidens gång
I den mörkaste av skog
där natten känns så lång.
Men för att soluret ska räkna
timmarna som går
Att du på riktigt ska förstå
att det är dagar inte år
Måste du släppa fram ljuset
du förstår
Ett solur det stannar
om inte solens strålar det når.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-04 07:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP