Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

loviKavante

Ljusfällar omtar

Så förunderligt att klippa ull av en dag

som att låta natt fläta fingrar

trassla härvor av blossande lemmar,

Som ett jag, ett du

På vårt altare.

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-07-04 08:32



Bookmark and Share


  Mats Edin VIP
Så skön
2018-07-06

  morgonstjärna VIP
underbar i ord och bild
2018-07-05

  Goraxy 89 Orion VIP
Äntligen - Det är tunnsått med god poesi här (Så råkar jag hitta denna pärla) TACK !!!
2018-07-04

  ULJO
Fin bild
2018-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP