Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
’Folkhemmet’, är ett politiskt grepp och kan numer sägas vara en icke beständig värdegemenskap, oavsett partibok. Valår. Vilka liknande begrepp florerar?


Provisorisk utopi


Värdegemenskap.

Provisorisk utopi.

Uppgraderar syn.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av BenGust VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-04 09:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Allt är underställt förgängelsen.
Människan har en övertro på politiken.
2018-07-04
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP