Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På eftermiddagen av en tanke.


Skymningsvecka, Almedalsveckan.

 

 

 

Jag är äcklad att prata,

eller titta på Bitterhetens torra halsar.

orörd av sanningens ljus. i Almedalsveckan

 

kulturen är svart, Svart humor på vit bakgrund.

och gör det ännu mer,

ministerdans disco…

 

och med längtan på månen i havet, stor

med mig i åtanke gick du till solnedgången

jag frågar ofta men det finns ingen att svara på haiku

 

Jag föredrar det ljus som faller i gryningen

  från den blå tysta väggen.

Och gick inte dit för rädsla av komplotts

att skuggor  skuggar dikterna från stammen av en stam.  




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-04 09:44



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
Jag föredrar det ljus som faller i gryningen
DET GÖR JAG MED ;)

2018-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP