Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ambivalensen tycks dock vara svag inom just idrotten, där ambitionen ofta är att uppnå något annat resultat än just 'oavgjort'. Så trots att prispallen ibland syns befolkad av fler utmanare än tre, 'dött lopp' sällan ses med blida ögon.


Till synes obegripligt




För att någon som
'skall ta steget' bör
det ofta nog finnas en
mer eller mindre tydlig

motkraft. Om det finns
en sådan motkraft, det
där även finns idén
om att den som

behöver 'alla kraft' för
att bekämpa, om än
inte precis nedkämpa, en
sådan fiende... oj, är

det redan tid för
en som paus här.
Återkommer om ombestämd tid,
eftersom det råder en

viss oenighet mellan talarna
och kännarna, fotfolket och
lismarna om var gränserna
för de olika... någonting...

bör gå. Middag alltså.
Du vet, en sådan
där måltid som även
går under namnet lunch.


(från i juli)




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-25 19:38



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Hinna vinna
se finna vidare
spinna, tiden tycks
rinna... Det blir väl
att nå´t nytt
uppfinna...

2019-03-01

  TrollTörnTrappan VIP
Ligger ofta åtskilligt i detta! Först när man riskerar att förlora något (till någon)

...så placerar man sin avgörande fot framför den andra = steget!!!

Fast ibland räcker det att skåda dylikt foto, för att uppbåda hungrigt motiv, så ända ini galaxen :-)
2019-02-26
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP