Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken du ger

Aldrig älskat någon
så som du
hjärtat står i lågor
aldrig som nu
verklig din kärlek
ditt mjuka hår
pålitlig är själen
det enda jag förstår

Kärleken förför mig
den du ger
alltid för mina ögon
dig jag ser
tankarna på riktigt
inte någon dröm
beröringen jag får
alltid så öm

Aldrig älskat någon
så som så här
kände första gången
att jag blev kär
känslorna de pulserar
är så det känns
behaglig som musiken
din frekvens

Kärleken som solen
den du sprider
livet är förtjusande
ger nya tider
förbundet vi startat
är du och jag
älska i evinnerlighet
blivit våra tag

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 308 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-04 15:36



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mycket vackert och kärleksfullt...
2018-07-07

  anits VIP
Så vackert och berörande skaldat!
2018-07-05

    Elisabeth Nilsson VIP
En ljuvlig kärlekshyllning, med passion och äkthet!
2018-07-05

  Nils-Robert
Berör sinnet för kärlek
2018-07-04

  Feliaxel VIP
Vackra berörande ord
2018-07-04
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO