Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flugor

vi låste in oss här
i detta utrymme
konstruerat åt djur

vi är flugorna
som studsar mot väggarna
som cirkulerar varandra
under taklampan

hungriga i det nedsläckta
vardagsrummet
på jakt efter mättande ljus

förvirrade av stum väntan
på att någon ska komma
& tända

komma
& sätta eld
på våra ögon




Fri vers (Fri form) av F.A.R
Läst 476 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2018-07-04 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

F.A.R
F.A.R