Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min bubbla

 

Egentligen

är jag inte ensam

men jag är ett UFO

med långa känselspröt

som fångar andras tankar

 

Jag lever

i en ensambubbla

som ingen ser

för alla tror

att jag ler när jag ler

 

Jag är ett UFO

men ingen vet

för det är ingenting

man ser

 

För de som älskar mig

älskar bara delar av sig själv

och de tror de kan gömma

de andra delarna hos mig

 

Vi tror vi vet

men vi vet inte allt

jag vet det jag vet

du vet det du vet

och det jag vet

kan jag inte säga till dem

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-07-04 15:31



Bookmark and Share


  Verner Forsman
Starkt förmedlat.

Igenkänning. Till tusen.
2018-09-04

  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärt diktat...fint...
2018-07-07

  Nils-Robert
Livets komplexitet i relationer. Bra diktat.
2018-07-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Från ett UFO till ett annat, vad jag känner igen mig i din nakna text!
2018-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP