Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solljus

vi är ett mikrokosmos
av dammpartiklar
instängda i rum
som solljuset färgar
till snöflingor
av grumligt guld




Fri vers (Fri form) av F.A.R
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-04 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

F.A.R
F.A.R