Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
försök till tröst


Balsam

du står inte stilla

du väntar bara på
att få fortsätta gå

vidare




Fri vers (Fri form) av F.A.R
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-04 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

F.A.R
F.A.R