Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill ha tillbaka dig

X det är för dig som mitt hjärta slår, älskar dig mer och mer för varje dag som går.

Jag svär en dag utan dig känns som flera år!
Och trots att vår relation orsakat sår, är det ändå glädjen som satt djupast spår.

Vi gör slut, blir ihop igen, gör vad som helst för att ha dig i min famn igen.
Kom igen!

Vem på denna jord kan älska dig som jag?
Vill ta del av dina fina tankar varje dag, Vårt band är starkt för vi spelat i samma lag!

Tag team, team Noomi aka Arin, skriver dessa rader för att få dina känslor i spinn.
Du vet innerst inne att mitt hjärta är för alltid din!

Tårar som rinner ner för min kind, snurrar runt och runt fast i en virvelvind.

Ha tålamod med din kurdisk rebell, låga odds, jag kör all in för jag tror på en skräll!


Kommer aldrig sluta tro på oss, leva under samma tak se vår dotter härja loss!

Slutat med knark inga mera bloss, ber dig snälla ge inte upp på oss!




Fri vers (Fri form) av Goran Tekoshar
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-04 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Goran Tekoshar
Goran Tekoshar