Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRIHETSLÄNGTAN


Det är ett implantat i DNA:t.
Ingen fånge är född utan det.
Född fri, beskattad till döds
är det svenskaste.

Med denna brinnande längtan
brinnande, syns ett ljus i den
berömda tunneln, om det nu inte
är tåget som syns.

Frihet är det bästa ting,
om det inte blir räfst.
Räfst och rättarting.

Tack och lov att det ännu
inte förbjudet är, att få
frihetslängtan ha och känna.

Men att den få yttra är
kanske inte längre alla
förunnat, särskilt om du
har fel 'värdegrund'.

Hell Seger! Är icke godkänt.
Men...
Highway To Hell! Går ann.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 346 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-04 18:49



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Highway To Hell" är en vedervärdig låt.
Den är lika satanisk som nazismen.
2018-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar