Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänner kommer och går

Vissa bryr man sig inte så mycket om
om de försvinner ut ur ens liv medan man
för andra kan sakna dem och släppa en liten tår
Tänka tillbaka på allt det roliga och tråkiga som
man varit tillsammans med om
på gott och ont
Nostalgi på högsta nivå
Så det är klart att när man har så goda vänner
som har försvunnit ut ur ens liv
att man känner en viss saknad med ett öppet
litet sår
Men hoppas att de nu har det bra var de nu än är
eller var de nu än går
För kärleken till dessa människor består
Ja, det hoppas jag att ni förstår
För goda vänner växer inte på några trän
som man kan plocka ner och lita på…

Vänner kommer och går!

Ken Cassel
4/7-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-04 19:27



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, så är det verkligen...fint skrivet...
2018-07-07

    ej medlem längre
Jag ska inte skriva en lång harang. Fin dikt. ;)
2018-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel