Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reflekterande prosa om förtroende och kärlek. Skriv gärna det bästa hos en vän i kommentarsfältet!


Till en Vän

Andra fryser mig ute
Du håller mig varm

Du
gör mig normal
Men ändå speciell

Lyfter fram det bästa
Genom din natur

Är som ett filter
Som renar min person

Du
håller mig inte för given
Men, ändå alltid kär

Därför håller jag av dig
Så jag nästan går sönder

Inte av gengäld
Inte av gest
Inte av etikett

Nej, vänskap är en reflex
Där kärleken gror

Du är min pärla
i det grå

Du är min nattfjäril
i sorgens stunder

Du dubblar min glädje

Varje gång du ler




Fri vers (Prosapoesi) av GG
Läst 280 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-07-04 20:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En innerlighet som sprider värme. Är det därför sommaren har kommit??
2021-06-06

    ej medlem längre
Låter som någon alla borde ha i sitt liv :)
2019-02-15

  ResenärGenomLivet VIP
En sådan vän borde alla ha...en vän som vet allt om dig och ändå stannar kvar...en mycket fin dikt...
2018-07-07

  Marita Ohlquist VIP
En sådan underbar DU borde alla ha!
Bra och tankeväckande text.
2018-07-06
  > Nästa text
< Föregående

GG