Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du bär på en inre styrka

Min vän du bär på en ovärderlig gåva och styrka

Som gör alla oss som är dina vänner hedrade

Över att få vara en del av ditt liv

Det är med största vördnad och respekt

Jag vill tacka för det förtroende jag fått

Då du har berättat om en stor *sorg* i ditt liv

 

För jag kan med säkerhet lova dig min vän

Det kräver mycket styrka och mod för det 

Och det är något som ingen kan ta ifrån dig

Jag kommer aldrig förstå fullt ut hur svårt

Det måste vara att leva med vetskapen om

Att det bara blir sämre och sämre med tiden

 

Så snälla vän tro mig när jag säger dig detta

Du är en ängel utan vingar med ett hjärta av guld

Som alltid har ett värmande ord till övers

Åt var och en som behöver ditt stöd

Jag vill med dessa rader säga tack för att du finns

Och för det förtroende du har givit mig

Med en miljon varma kramar och min fulla respekt




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-04 21:51



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om värme och gemenskap!
2018-07-06

  Feliaxel VIP
Fina berörande ord
2018-07-05

  ULJO
Varma ord
2018-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP