Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MAN VILL ROPA UT SIN KÄRLEK

MAN VILL ROPA UT SIN KÄRLEK


Vem vill inte segla på de sju haven och få uppleva ett äventyr
Det vimlar för ögonen man känner sig svag och mycket yr
Men kärleken är en seglast med många olika nyanser
En liten flört eller bara en blick kan ge många romanser

Att angöra en brygga där kärleken lägger till är underbart
En av de jordiska ting man få säga, det är riktigt njutbart
Men visst kan allt gå på skrå och skeppet får slagsida
Man vill ropa ut sin kärlek till någon, så där milsvida

Men skeppet kommer så småningom till en trygg hamn
Visst är det underbart att få gråta ut i din varma famn
Den trygghet av glädje, stolthet och lycka är enorm
Skeppet kan faktiskt råka ut för en stor känslostorm

När kärleken är som bäst kommer många små skepp efter
För här gäller det hopp, tro och kärlek hädanefter
Ibland behöver skeppet lägga sig i en torrdocka och ses över
Men kärleken är lätt att styra, här behövs ingen undanmanöver

Bo GRapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 367 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-04 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj