Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljud II

på stugan nu
inte mycket ljud här

några måsar skränar
katten snarkar

väggklockans tickande
datorns fläkt som flåsar

allt är sånt som man inte hör
man lär sig att stänga ut det




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-08 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP