Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Växtvärk

hon landade egentligen aldrig

lyfte istället blicken och sparkade småsten framför sig

 

ibland pågår parallella samtal omkring dem

som på café

när sorlet ändå inte hinner ikapp

 

andra gånger vilar tystnaden

 

 

hon reste sig långsamt och gick mot utgången

 

det var aldrig tal om påtår

 

© Birgitta Wäppling, 4 juli 2018

 




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-04 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP