Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU ÄR MIN SOLIGA SOMMAR

DU ÄR MIN SOLIGA SOMMAR
När skuggorna flyr och morgonen gryr
Vi vaknar till ett äventyr
En spännande dag där finns du och jag
Två hjärtan som slår samma slag

När skuggorna flyr och morgonen gryr
Vi vaknar till ett äventyr
En spännande dag där finns du och jag
Två hjärtan som slår samma slag

Jag blir het jag blir varm
Så betagen av din kärlek
För du är min soliga sommar
Dina ögon så blå dem har fått mig att förstå
Att du är min soliga sommar

Och det bästa jag vet
är när du räcker mig din hand
och du säger att du bara älskar mig
När jag tar dig i famn
då får kärleken ett namn
för du är min soliga sommar

Jag blir het jag blir varm
Så betagen av din kärlek
För du är min soliga sommar
Dina ögon så blå dem har fått mig att förstå
Att du är min soliga sommar

SOLO

En blå fantasi en skön melodi
En härlig sommar och här är vi
En glittrande strand vi går hand i hand
och drömmer om ett sagoland

Jag blir het jag blir varm
Så betagen av din kärlek
För du är min soliga sommar
Dina ögon så blå dem har fått mig att förstå Att du är min soliga sommar

Jag blir het...

Bo Grapenskog




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Knoparemoj
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-05 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj