Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar efter samtal med mitt barn


Det skaver

livstrådar ....

en tråd har har stramats åt

...känner hur den skvaver in i mitt kött

känner mig sorgsen




Fri vers av Maiah VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-05 08:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berör
2018-07-25

  ResenärGenomLivet VIP
Kan förstå känslan...
2018-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP