Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högspänning

Välkommen hit

granskande blickar utan avtryck
hjärtlöst behov
försenad och förlåten livssituation

händer som känner utan känsla
längtande kärleksförtryck
framtidsbefrielse
gårdagen noll till 100









Fri vers av Antti Nakke VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-05 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antti Nakke
Antti Nakke VIP