Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
* "Fosterländska samlings demokraterna"


"Klistrad infolapp på fönsterglas"



Allmänheten upplyses
Om att *FSD's

Möteslokal på Moder Svea
Vägen 21 håller stängt


Under vecka 30-31

Då styrelse medlemmar
Reser till Minsk för en

10- dagars
utbildningskonferens
I massmediaträning

Väl mött med nya
Krafter och tag

Inför Höstens ödesval
Mot en ljusare framtid

Med Sveriges enda
Fosterländska parti!

***
Samt varmt tack
Till våra Östliga
Brödraskaps partier

För deras Kampanj stöd!

Häls. Styrelsen.





Övriga genrer (Satir) av Sefarge VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-05 09:56



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Satt som en smäck!
2018-07-05

  Kungskobran VIP
Förslag till FDS slogan
Tacka vet jag Svennar dom är bra
några utlänningar vill vi inte ha
2018-07-05

    ej medlem längre
Bravo,där satt den,rätt i krysset så här i VM-tider!!!!
2018-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP