Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Thailändska barn i en grotta.


17 273


Kan vi hjälpas åt? Ja! Infogar tankar om de
13 barn som sitter fast i den underjordiska
tunneln. Pray bee, be bara be, så de får se
dagsljuset igen.

Låt inte berättelsen om 10 små negerpojkar
låta detta få samma upplösning, "så var de
bara 1" sedan ingen...
Min tro är att norska bröder blir de som
räddar barnen. Let it bee!




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-05 11:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje