Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havsvåg av violer nattetid

Reptilhjärnans flykt över äng av timotej.
Du stjärnhimmel lyser upp decennier av mörker, där
smak av körsbär, krusbär och björnbär lockar som
lotusblommans nektar och solskenet vinner över mörkret.
Igår du var min. Idag är du hos din älskarinna. Du tror inte
att jag såg, men jag ser längre än örnarna speglar sig över havet,
där lodjuret fångat sitt byte av bärnsten och gammelrosa flamingo
gömd i sin egna fjäderdräkt täckt av spindelväv. Jag ser dig sväva fritt
medan saknaden av dig, du mitt palats av drömmar rasa.
Jag kysser ensamheten godnatt och regndroppar smeker tystnaden
som om de tända ljusen i silver kandelabrar intill säng med svart satin.
Dina naglar rispar mitt hjärta. Iskuber smälter på min hud och fjäder
kittlar mina sinnen.
Du blåser ut ljusen och jag inte längre ser dina förföriska blickar.
Allt blir svart.
Allt blir väldigt svart.
Allt blir svart som en havsvåg av violer nattetid.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-05 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP