Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmelsk eufori

Den känslan jag har för dig
Är helt fantastisk för mig
Du som är min kära
Och som alltid är mig nära

Varje dag är början på ett nytt äventyr
Ja det börjar redan när dagen gryr
Att stilla se hur du närmar mig
Ja du vill att jag kysser dig

Känslan i din närvaro är underbar
Ja det måste vara många år kvar
Innan det är ofrånkomligt slut
Och vi inte har något annat på lut





Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-05 16:05



Bookmark and Share


  aol
En så berörande kärleksdikt,
2018-07-07

  ULJO
Så fin kärlekslyrik
2018-07-05

    Elisabeth Nilsson VIP
En härlig dikt till kärleken, den underbara och livgivande!
2018-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP