Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SILVERTERAPI

Den olyckliga
OS-tvåan blev fri
från sin synnerligen
svåra tragedi
med kognitiv
beteendeterapi.




Bunden vers (Rim) av Jonas Hellström
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-05 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hellström
Jonas Hellström