Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag längtar

Det jag längtar efter
är sällan det jag längtar efter
längtan sträcker sig bortom
det jag längtar efter
så jag sträcker mig bortom
men det är sällan det bortom
jag tror mig längta efter
längtan bortom sträcker sig
bortom bortom mot det
bortom bortom bortom
som jag sträcker mig bortom
så det jag längtar efter är
att sträcka mig bortom
det jag längtar efter
där föreställer jag mig
att själva sträckningen bortom
är min längtans karaktär
målet för min längtan
är själva längtan
jag längtar efter att längta…




Fri vers av Petter Wingren
Läst 395 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-05 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren