Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aorta

Jag vet hur skogen doftar
en kropp där timmar gått som myror
längs tunna armar, höftben, mage
allt som dagarna begärt
smekningar och naglar längs din ryggrad
här är köttet, här är de bitar jag kan avvara
här är det ännu älskande hjärtat




Fri vers av Grävling
Läst 272 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-07-05 18:50



Bookmark and Share


  87383 Karlsson
fan va bra!

2018-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling