Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kanske


Jag hittar inte dig
Inte någonstans

Jag vet inte vad du gillar
Inte vad du tycker om

Vad du har på dig när du är hemma ensam
en söndag utan klockslag

Vilken mat du äter, vegan eller kött
eller ekologisk fisk

Om du reser till städer eller klättrar på bergen
med en säker lina

Jag hör inte ditt skratt över små händelser
och ta livet med en enkel spark

Du kanske står på båda händer
och tittar på världen upp och ner
med rött ansikte och håret hängandes som en liten gardin

Du kanske är precis mittemot min spegelbild
och säger: när man letar intensivt blir man blind









Fri vers av Minona
Läst 214 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-07-05 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona