Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagornas drottning

Bortom skogen finns en värld
full av magiska väsen
Bortom havet finns den värld
hon är drottningen uti.
Ni bad henne sluta drömma
det var dags att växa upp.
Men drottningen sa nej
och samlade sin trupp.
Hon slogs för allt hon visste
för sagor och magi
Och ni kanske henne besegrar
Men förlorarna är ni.




Fri vers av Lialdoh VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-07-05 22:41



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
men, skriv så då ej i preteritum, utan i presens, den är ju existent:)!

väl där!
2018-07-06

  Hopplös själ
Ser framför mig en vacker värld där drömmar får blomma och fantasi får spira!
En värld för de goda att sjunga i.

Tyvärr är nog jag en av förlorarna!

Tack för att jag fick drömna en kort stund ;)
2018-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP