Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
följ med eller integreras.


Mainstream - norm - demokrati



Gapa stort, svälj allt

alla andra gör likadant för det är så man gör
när man är fri, du väljer bara hur mycket
men du måste svälja allt även om du inte vill



- ingen vill ju vara utanför




Fri vers (Fri form) av Dehoffryn
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-06 00:47



Bookmark and Share


  aol
Så sant bra skrivet,
2018-07-06

  Larz Gustafsson VIP
Jo, jag.
2018-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Dehoffryn
Dehoffryn