Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam väntan vid vattnet

Blank är sjön

Blank är jag

Timmar av arbete

Dagar av slit

Har fört mig hit

Till skogens bryn

Och mötet med dig




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-06 04:48



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Fin romantisk dikt
2018-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP