Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En chokladbit för ögat


Där ligger den

Övergiven

bland kullerstenarna

I sommarvärmen

Den oätliga, osmältbara

Chokladbiten

Som bara finns i vår
Fantasi.

Vår låtsasvärld.




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-06 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP