Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skriver

Vänder
vrider
väger
varje ord
väljer
ratar
ångrar
låter vara
för nu
fyller rader
väntar in
inte nöjd
men det får duga
nytt försök
ändrar igen
så kan det bli
min tanke
min mening
nu känns det
som mina ord

Publicerar




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-06 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP