Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Årets nykomling anno dazumal...


Rakt in i väggen!

Nu utsedd till årets mest uppmärksammade
nykomling av redaktionen som skriftställare.
Bonniers och ytterligare ett förlag har access
till mina alster för bedömning, tveksamhet,
tror ingen säger ingen läser och analyserar,
anser säkert att det är en "idoit" som skriver.
Kanske är det dags att börja sluta skriverier.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-06 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje