Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill, jag vill

För så fort jag får syn på dig kan jag ju inte
bara sitta still då jag bara älskar din så
underbara stil
Skulle bara vilja åka till Amerika och tala om
hur mycket som jag älskar dig
för doktor Phil
då han säkert har några goda råd att komma med
Då han säkert tycker om min goda godwill
för dig
Tycker ju att du är en sån störtskön jättegod tjej
som passar precis för mig
Så det är självklart att jag vill…

Ken Cassel
6/7-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-06 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel