Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sommardag

solen skiner

himlen är blå

det blåser mjukt vind

folk går i sandaler

flugorna surrar trötta

det doftar varm jord

Det är det vi kallar

en sommardag




Fri vers av Minona
Läst 156 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-06 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona