Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gör så gött jag kan

trots att jag börjar bli till en skruttig gammal man
inte lika vig som förr
Men ändå ger jag inte upp så lätt för än är jag
fortfarande klar i huvudet
och vid god vigör
Så jag försöker alltid göra mitt bästa i vad jag än
tar mig för
Sedan om det skiter sig ändå är det inte så mycket
jag kan göra åt det
Inte mer än att jag försöker igen och igen
Ända tills det går vägen
Eller att jag faller ner och dör på kuppen…

Ja, jag gör så gött jag kan!

Ken Cassel
6/7-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-06 13:36



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Gör man så gott man kan, så kan man inte begära mer...bra...
2018-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel