Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapar minnen!

Kom så går vi ut och skapar oss lite goda minnen
till framtiden
Något att tänka tillbaka på
Så som vi gjorde förr
För kommer du ihåg när vi två var och badade vid
klipporna vid Flaten badet och hur kul
som vi hade då
När vi kastade vatten på varann
Ett himla sjå
Så om du följer med mig nu vet jag precis
vart vi kan gå för att skapa oss lite nya och goda
minnen som vi sedan kunna falla tillbaka på
Vad säger du om det?

Okej då!

Kom så går vi…

Ken Cassel
6/7-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-06 13:52



Bookmark and Share


  aol
Ja härligt med goda minnen,bra där Ken,
2018-07-07

  ResenärGenomLivet VIP
Goda minnen är det bästa man kan spara på...
2018-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel