Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och jag som trodde

att jag kunde leva på alla de fina applåderna
som jag har fått
Men när jag tittar efter så märker jag att jag
knappt har fått några sådana
Ja, de måste bara ha utgått då det inte tycks vara så
många som tycker om det som jag skriver om
tydligen
Så snart är man väl bara ett litet minne blott
Inte mycket mer än lite spott
Men jag fortsätter att skriva trots att jag tycks ha
fått en nitlott när det kommer till applåder
ifrån mina så kallade poetvänner
Kort och gott…

Och jag som trodde!

Ken Cassel
6/7-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-06 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel