Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man ska inte tro så mycket!

Ja, jag vet
Man ska inte tro så mycket utan istället
försöka ta reda på sanningen om det hela
Det som man nu tror på
För annars är det ju till kyrkan man går till
om man nu vill tro på någonting
som man inte riktigt vet någonting om
Där det inte finns några riktiga klara bevis
över det som har hänt långt tillbaka
i världshistorien
Men om man nu tycker om att tro så är det
helt okej
Ja, så länge det inte stiger en åt huvudet…

Ken Cassel
6/7-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-06 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel