Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frank Zappa var bara intresserad av två saker

Kan ni gissa vilka de var
Jag ska ge er en ledtråd
Kungakullarna i Birka och hälsokällan i Bergslagen
Inte?
Okej
Här kommer svaret
Tuttar och öl
För det var det enda som höll honom på rätt köl
Och vem är inte intresserad av det
Jo, om inte jag
Men det är väl ändå inte så farligt
Det är ju ungefär som tjejerna i stallet som tycker
om sina hästar och föl
Det var väl en bra jämförelse
Så Frank
Här utbringar jag en skål till din ära och ärlighet
SKÅL PÅ DIG VART DU NU ÄN BEFINNER DIG
I DÖDSSKUGGANS DAL NÅGONSTANS…

Ken Cassel
6/7-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-06 15:55



Bookmark and Share


  aol
Gillas,
2018-07-06

  SatansSon VIP
har du läst min text nu då, vännen?
2018-07-06

  SatansSon VIP
här har du texten som jag klistrade in åt dig, ken-
texten heter
Frank Zappa Krappa

Jag hade
en affisch på
väggen
då jag
var tonåring
Frank Zappa
på toaletten
med byxorna'
neddragna
till knäna
Vad måste
jag behöva
skita
och pissa för?
Idiotiskt är
det att
tro på
logik sa
redan Friedrich
Nietzsche
Idiotiskt är det
vara till
och inte
vara annat
än en
liten människa
2018-07-06

  SatansSon VIP
https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1745450

2018-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel