Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The rain


Asfalten var stilla i hettan
en bunden hund skällde utanför

Trycket den dagen

Luften svalnade hastigt
droppar kom

Jag vände mig om för att se
om jag kunde upptäcka
en hemlighet

därinuti
molnen


Dofterna ändrades
på ett ögonblick
Molekylerna mjuknade

alla murar av hetta
och torka, föll


Naturen tycktes leva upp
i en yster dans

Löven på träden
ruskades hit och dit
av vinden

grep tag
släppte

avslöjade
förnekelsen


Jag föll ner
rullade över på rygg

lät regnet skölja

mitt ansikte
jag kunde åter se


















Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-06 19:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte bra skrivit!
2018-07-25
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP