Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sveket

Vi svek dig.
Du berättade sanningen för längesen.
Vi stoppade fingrarna i öronen.
Vi lät fascisterna fånga våra vänner.

Vi ville inte tro att världen var ond.
Att människor kunde bedra.
Vi vred på lögnen .
Men den förblev alltid en lögn.







Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 649 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-06 19:56



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
klart fascisterna är värst herr g. även folk som stalin, kadaffi och saddam
2018-07-07

  Larz Gustafsson VIP
Är det verkligen bara fascister och nationalsocialister som är onda?
Jag påstår att hela mänskligheten är ond.
Även liberaler, socialister och sådana som jag - apolitiska.

2018-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream