Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En obehaglig vän

Hej, vill du inte vila dig en stund.
Umgås med mig.
Vi kan bli väldigt goda vänner.
Ta mer av mig och du behöver mig sen.

Du kommer att hata mig.
Faktiskt den största tiden.
Vi kommer komma varandra nära .
Allt för nära.

Jag kanske bjuder in fler vänner.
Ensamhet och ångest kan jag bjuda in på festen.
Vi kommer dansa högljutt omkring dig.
Du kommer mest lika förstörd på golvet.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 539 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-06 20:17



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
fint.och fint porträtt og på dig.
2018-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream