Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En föraning om paradiset

Jag fick en föraning av paradiset
hela Jaegerdorffplatsen fylld
av jättestora skyltar med unga poeters
längtan efter lycka kärlek och mening
inga varor
inga tjänster
inga subtila ekonomiska budskap
Bara det vanliga verkliga livet
hos alla vanliga ovanliga människor
En föraning om paradiset




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-06 23:51



Bookmark and Share


  aol
Underbart med en oas mitt i allvaret,
2018-07-08

  Kjell Åhsberg
Skönt med en oas i tillvaron och att för en stund få glömma det svarta vardagliga allvaret.
2018-07-07

  Stefan Albrektsson
Gott!! Älskar "Bara det vanliga verkliga livet / hos alla vanliga ovanliga människor"!! Skönt att finna en sådan oas till själens lisa!
2018-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP