Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen fågel kvar

Vill så gärna vara fågeln i det blå

Blir det svårt

Flyg till nytt

Glöm dålig tid

Nya hem illa kvickt föds till liv

Helt otroligt men sista arten på denna jorden

Flyger från stormar och katastrofer i världens fart

Andra dagen korsat atlanten

När Fågeln inte finns kvar

Först då är vi odödliga eller döda





Fri vers (Fri form) av Pavel
Läst 197 gånger
Publicerad 2018-07-07 06:01



Bookmark and Share


  ULJO
Frågor som sätter igång hjärncellerna
2018-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Pavel
Pavel