Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DIKTEN OM MITT LIV





Min kropp hänger med

Men tankarna flyr iväg

Infinitum suger i sig allt

Men dammsugaren tar inte allt

Spriten står på bordet men jag har redan ordet

Dagens mediokra mål

Svårt för få

Hemlös som man är

På luftmadrass man svär

Oändliga tankar om universums värld

Drömmarna är redan här.




Fri vers (Fri form) av Pavel
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-07 06:26



Bookmark and Share


  ULJO
Drömmarna är redan här. Spännande
2018-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Pavel
Pavel