Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spegelsvar i reflexen




livets lag
tvingade
dem



tog
jag
FORM






Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-07 10:07



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Livets lag: §1.A. .

Liv föder Liv :)
2018-07-07
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP